Børn og unge

Ledelse og HR-management-medarbejder-Selvstændig-1:1 Forløb-balance i arbejdslivet-Jobtrivsel-kommunikation-Stresshåndtering-Foredrag-Kurser-Workshops-Om Betak-trivsel-Om os-kontakt-velkommen

Børn og unge | Trivsel og selvværd | Samarbejde med skoler og forældre

Børn og unges trivsel og selvværd er (heldigvis) blevet et vigtigt punkt på dagsordenen hos os voksne. For netop børn og unge oplever nemlig i stigende grad at have det svært følelsesmæssigt, med de krav og forventninger, der stilles til dem fra omverdenen.

 

Hos Betak-trivsel arbejder vi med  problemerne i grupper, og taler om netop svære følelser, lavt selvværd og oplevelsen af at være forkert. Vi hjælper børn og unge med at forstå, hvorfor vi føler og handler som vi gør – og hvordan man kan tage styrepinden i sit liv.

 

Forløb med børn og unges trivsel og selvværd indeholder bl.a. undervisning i følelsernes sprog og betydning, indsigt i egen og andres persontyper, og oplæring i selvhypnose og livsdesign.

Det tilbyder vi

Trivsel i skolen

Samarbejde med skole, SSP og pædagogisk personale om gruppe-sessioner med børn og unge.

Foredrag for fagpersonale

Kompetencegivende oplæg for personalegrupper, som arbejder med børn og unge.

Trivsel i hjemmet

Samarbejde omkring det enkelte barn, og sessioner som familie.

Ungekursus 2022

Vi hjælper unge på 15-19 år til at stå skarpere, mærke eget værd og kunne navigere i krav, ønsker, drømme og forventninger. På kurset får man indsigt i sig selv, i følelser og konkrete værktøjer til mental styrke og trivsel.

Vi fører jer kærligt gennem viden om, hvordan sindet fungerer, vores følelser og reaktioner – og giver samtidig konkrete værktøjer til at mestre eget liv. Vi styrker den enkelte, men inviterer også til et særligt fællesskab i gruppen.

Hver mandag aften har vi til huse bag Estate Wine i Holstebro Gågade – og her skaber vi gode rammer om unge med nærvær og helt konkret og brugbar viden, der kan bruges resten af livet.

Prisen for at deltage er 2.800,- inkl. moms og betales første gang. Kurset varer 6 uger. Adresse:  Estate Wine, Nørregade 47, indgang fra Bisgårdsgade.

Næste kursusstart:

Mandag den 7. Februar

Eller tilmelding direkte til Gerthie på tlf.: 2216 8289

Din løsning...

Vores forløb er tilpasset efter behov, og derfor varierer priser og sammensætning. Kontakt os for at høre mere om dine muligheder for individuelle eller fælles forløb.

Om Betak-Trivsel

Betak Trivsel er en virksomhed, der er skabt af Henrik & Gerthie, der til dagligt arbejder med mindset, følelser, livsdesign og indre forandringer. Vi har i mange år arbejdet i egen klinik ved Vinderup, med at coache og vejlede mennesker, der ønsker at være ”den bedste version af sig selv” – det vil sige: skabe trivsel i eget liv…

Ledelse og HR-management-medarbejder-Selvstændig-1:1 Forløb-balance i arbejdslivet-Jobtrivsel-kommunikation-Stresshåndtering-Foredrag-Kurser-Workshops-Om Betak-trivsel-Om os-kontakt-velkommen

Anmeldelser

Læs alle anmeldelser på Trustpilot.

Vil du vide mere?