Kontakt

Ledelse og HR-management-medarbejder-Selvstændig-1:1 Forløb-balance i arbejdslivet-Jobtrivsel-kommunikation-Stresshåndtering-Foredrag-Kurser-Workshops-Om Betak-trivsel-Om os-kontakt-velkommen

Find os

Træffes 8:00-16:00

Adresse Lundvej 1, Handbjerg, 7830 Vinderup

Ofte stillede spørgsmål

Kan i hjælpe sygemeldte tilbage på arbejde ?

Hvis en leder eller medarbejder mistrives, eller har symptomer på stress, vil et 1:1 forløb fokusere på at finde ressourcerne hos den enkelte, og i et tæt samarbejde hjælpe til at finde indre styrke og tillid til egne og andres evner. Typisk vil man så komme stærkere tilbage på arbejde.

Hvor meget indrages ledelsen i medarbejderes 1:1 forløb ?

Som terapeuter/coach har vi naturligvis 100 % tavshedspligt, så en leder inddrages kun i det omfang, der aftales mellem ledelse/medarbejdere og os.

Hvor længe varer et 1:1 forløb ?

Et forløb strækker sig typisk over 3-5 sessioner afhængigt af problematik og hvilke mål der arbejdes på. Kontakt for at få mere info om personlige forløb.

Hvor langt er et foredrag ?

Et foredrag varer typisk 2,5 timer incl. pause, og med tid til spørgsmål.

Hvor foregår jeres arrangementer?

Betak-trivsel samarbejder med flere, så hvis det ønskes, kan vi være behjælpelige med lokaler. Eller foregår foredrag, kurser og workshops typisk på arbejdspladsen. 

Hvor mange undervisere er der ?

Vi kommer altid 2 undervisere, medmindre andet aftales. Det giver mere dynamik i rummet, og gør også undervisningen mere levende.

Laver i trivselsmålinger?

Ja, hvis det ønskes, har vi værktøjer til at måle trivsel i gruppen, både før og efter. 

Dækker I hele landet ?

Ja, vi kan bookes i hele landet. Vi kommer gerne til netop din/jeres virksomhed.

Stiller I krav til udstyr?

Vi har brug for et whiteboard og projektor i lokalet. Resten medbringer vi selv.

Sørger I for forplejning ?

Det aftales til mødet, hvor tingene planlægges, og er helt afhængig af tid og sted.

Evaluering ?

Vi vil altid evaluere med virksomheden efter vores samarbejde. Når/hvis det giver mening, evalueres også efter et kursus/en workshop med medarbejderne. 

Betalingsbetingelser?

Det aftales til mødet, hvor tingene planlægges, og er helt afhængig af tid og sted.

Hvad er prisen ?

Da Betak-trivsel sammensætter præcis det, som du/I har brug for, aftales pris helt individuelt fra virksomhed til virksomhed. Book et møde eller kontakt os, og lade os drøfte det der.

Om Betak-Trivsel

Betak Trivsel er en virksomhed, der er skabt af Henrik & Gerthie, der til dagligt arbejder med mindset, følelser, livsdesign og indre forandringer. Vi har i mange år arbejdet i egen klinik ved Vinderup, med at coache og vejlede mennesker, der ønsker at være ”den bedste version af sig selv” – det vil sige: skabe trivsel i eget liv…

Ledelse og HR-management-medarbejder-Selvstændig-1:1 Forløb-balance i arbejdslivet-Jobtrivsel-kommunikation-Stresshåndtering-Foredrag-Kurser-Workshops-Om Betak-trivsel-Om os-kontakt-velkommen

Anmeldelser

Læs alle anmeldelser på Trustpilot.

Vil du vide mere?